Hacienda

De hacienda

Onze hacienda ligt op minder dan 1 km van het dorp Riogordo. Door de iets hogere ligging is het uitzicht rondom fenomenaal. Vanaf ons uitgestrekt domein van 23 500 m² heeft men een mooi uitzicht op het dorp, de bergen en de heuvels met olijfgaarden.

Onze gasten kunnen heerlijk zonnebaden aan het ruime zwembad (5x15m). Een leuk hoekje opzoeken of op expeditie gaan in onze exclusieve cactustuin met zeldzame exemplaren behoren ook tot de mogelijkheden.

Ook in onze patio is het aangenaam vertoeven door het horen van het rustgevende watergeluid van het centrale fonteintje.
U kunt op elke moment van de dag genieten van een verfrissend drankje en/of ijsje. Voor de liefhebbers hebben we als extra steeds een lekker Belgisch biertje ‘Duvel’ en ‘Leffe’ klaar staan. NESCAFE apparaat ‘Dolce Gusto’ en thee staat tot uwer beschikking. ‘s Avonds kunt u de eindeloze sterrenhemel vanaf het balkonnetje/het terras bewonderen.

Gemeenschappelijk bieden wij verder een ruime lounge met televisie en video, playstation en/of WII, gezelschapsspelen, toeristische boeken, brochures, zelf uitgewerkte wandelmappen/autoroutes/stadsplannen en tijdschriften aan. Wifi in de lounge met gelimiteerd internet behoort ook tot de mogelijkheid. Wie het eerder wat sportiever wil gaan doen, kan in het grote zwembad baantjes trekken, pingpong of jeu de boules spelen. Er is een private afgesloten parking met afstandsbediening voor onze gasten. Wij bieden een topservice aan, met oog voor detail!

Recencies van onze gasten