De appartementen

Casita Colmenar en Casita Periana (twee gelijkvloersappartementen).

Onze casita’s zijn twee identieke appartementen. Elk appartement heeft een oppervlakte van 37 m². Ze beschikken beiden over één aparte slaapkamer met een volledig uitgeruste aansluitende badkamer, leefruimte met dubbel comfortabel zetelbed en kitchenette: koelkast, gasfornuis en elektrische oven, microgolfoven en alle nodige spullen.

Naast het zetelbed is een extra bed, babyreisbed in de leefruimte mogelijk! Deze type-kamer is uiteraard het best geschikt voor gezinnen. We beschikken over reisbedjes, hoge stoelen, babybadjes, -speeltjes en babypotjes e.a.

Verder is er gratis WIFI, airconditioning, verwarming, maatkasten, safe en een zeer ruim terras aan de kant van de patio met in de verte zicht op de bergen, voorzien van een droogrek met wasknijpers.

Dagelijks wordt het volledig appartement gepoetst en worden de bedden opgemaakt, met uitzondering van de vaat en het aanrecht in de keuken. Indien gewenst is er een handdoekenwissel.

Tot onze service behoren ook: één zwembadlaken per volwassen persoon/week, enkel voor gebruik op de ligbedden aan het zwembad! Voor een dagje strand kunt u altijd een parasol en een laken vragen. Elk appartement beschikt over dagelijks gratis koffie Dolce Gusto, thee-faciliteiten en een grote fles water.

Recencies van onze gasten