Kamers

De kamers

Al onze kamers zijn gepersonaliseerd en ze hebben allen een naam van een dorp dat langs de route van de olijfolie en de bergen ligt. Ze beschikken allen over een volledig uitgeruste badkamer met o.a. haardroger, handzeep, douchegel, shampoo, conditioner, bodylotion, tandpasta en tandenborstels.

Ze zijn voorzien van airconditioning, verwarming, maatkasten en safe. Gratis wifi. Al onze kamers worden dagelijks schoongemaakt en indien gewenst is er dagelijkse handdoekenwissel. Als extra service is er per volwassen persoon één zwembadlaken per week aanwezig enkel voor gebruik op de ligbedden aan het zwembad. Voor een dagje strand kunt u altijd een parasol en laken vragen.  Elke kamer beschikt over dagelijks gratis koffie Dolce Gusto, thee-faciliteiten en een grote fles water.

Charmekamer Riogordo

De charmekamer Riogordo ligt meteen aan het zwembad en ze heeft een eigen buitendeur met ruim terras en een breedbeeldzicht over de Montes de Málaga. Wegdromen kan in het dubbel hemelbed.

Familiesuite Alfarnate/Alfarnatejo

De familiesuite Alfarnate/Alfarnatejo liggen meteen aan het zwembad en ze hebben beiden een eigen buitendeur met ruim terras en een breedbeeldzicht over de Montes de Málaga.

Suite Alfarnatejo

Deze kamer bestaat uit twin-bedden.

Suite Alfarnate

Deze kamer bestaat uit een dubbel hemelbed.

Mirador Suite Alcaucin

Deze suite ligt op het bovenverdiep. Ze beschikt over een grotere badkamer met douche, ligbad, dubbele lavabo, toilet en bidet. Uniek voor deze suite is de ruime dressingroom met minibar en het panoramisch dakterras met een zicht van meer dan 180 ° over de Montes de Málaga en La Maroma.

Mirador standaard Viñuela

Deze kamer ligt op het verdiep en ze is ons kleinste neusje van de zalm. Ze onderscheidt zich van alle andere kamers omwille van het open concept. De badkamer heeft een ligbad met douchefaciliteit. Deze standaardkamer heeft twee balkonnetjes met een fantastisch zicht op de levante + poniente, La Maroma en de heuvels met olijfgaarden.

Recencies van onze gasten