Hacienda

De hacienda

Onze hacienda ligt op minder dan 1 km van het dorp Riogordo. Door de iets hogere ligging is het uitzicht rondom fenomenaal. Vanaf ons uitgestrekt domein van 23 500 m² heeft men een mooi uitzicht op het dorp, de bergen en de heuvels met olijfgaarden.

Onze gasten kunnen heerlijk zonnebaden aan het ruime zwembad (5x15m). Een leuk hoekje opzoeken of op expeditie gaan in onze exclusieve cactustuin met zeldzame exemplaren behoren ook tot de mogelijkheden.

Ook in onze patio is het aangenaam vertoeven door het horen van het rustgevende watergeluid van het centrale fonteintje.
U kunt op elke moment van de dag genieten van een verfrissend drankje tegen een democratische prijs. Voor de liefhebbers hebben we een lekker Belgisch biertje ‘Duvel’ en ‘Leffe’ klaar staan. Een huisgemaakt aperitief op basis van zelfgemaakte limoncello van eigen ecologische teelt, een wijntje uit onze streek en nog veel meer behoren eveneens tot de mogelijk.  ’s Avonds kunt u de eindeloze sterrenhemel vanaf het balkonnetje/het terras bewonderen.

Gemeenschappelijk bieden wij verder een ruime lounge met televisie en video, playstation en/of WII, gezelschapsspelen, toeristische boeken, brochures, zelf uitgewerkte wandelmappen/autoroutes/stadsplannen en tijdschriften aan. Uitgestippelde wandelingen en arrangementen kunnen onze gasten ook digitaal in pdf-formaat doorgestuurd krijgen. Wie het eerder wat sportiever wil gaan doen, kan in het grote zwembad baantjes trekken, pingpong of jeu de boules spelen. Er is een private afgesloten overdekte parking met afstandsbediening voor onze gasten. Wij bieden een topservice aan, met oog voor detail!

Recencies van onze gasten