Ligging

Ligging

Onze hacienda ligt op een steenworp van Riogordo. Riogordo is een typisch pueblo blanco (wit dorp) in de Axarquía. De Axarquía is een nog ongerepte streek in Andalusië, ten oosten van de provinciehoofdplaats ‘Malaga’. Deze streek is gekend naast het mekka van de olijfolie, ook voor de mango- en de advocadoplantages. Het is dan ook geen wonder dat deze plek in Zuid-Spanje genomineerd is voor het mildste klimaat van Europa.

Onze B&B is zeer gemakkelijk bereikbaar in ruim een halfuurtje van de luchthaven van Malaga, bovendien is het gunstig gelegen voor wie vlot de cultuursteden en/of de stranden van de Costa del Sol wil bewonderen.

Het dichtstbijzijnde strand ‘Torre del Mar’ ligt op ongeveer 25 minuten. Málaga en Antequera bereikt u in 30 minuten. Voor Granada mag u rekenen op 1u10, voor Cordoba en Ronda 1u30 en voor Sevilla 2 uur.

Kortom, de mooiste plekjes in Andalusië liggen binnen handbereik. Wij geven graag ter plaatse de meest gunstige trip naar uw geliefkoosde plek.

Routebeschrijving

We beschikken over gedetailleerde routebeschrijvingen vanaf de luchthaven van Malaga en vanaf Granada of Sevilla. Al onze gasten krijgen voor hun afreis door ons een relevante wegbeschrijving per mail toegestuurd.

Google Earth coördinaten: 36°55’4.15″N 4°17’0.02″W

Vliegtickets

Onze B&B bevindt zich een veertigtal minuutjes van de luchthaven van Málaga. Er is een ruim vliegaanbod. Met onder andere deze vliegtuigen van de hieronder vermelde maatschappijen vlogen onze gasten de voorbije jaren:

Brusselsairlines
https://www.brusselsairlines.com/com/: vertrek uit Brussel (BRU) naar Málaga (AGP)

Jetairfly ook regionale luchthavens
https://www.tuifly.be/nl/ : vertrek uit Brussel (BRU), ook via Oostende, Luik, Charleroi en Antwerpen naar Málaga (AGP)

Vueling
https://www.vueling.com/es : vertrek uit Brussel (BRU) naar Málaga (AGP)

Ryanair
https://www.ryanair.com/nl/nl/ : vertrek uit Brussel (BRU) en Charleroi, Eindhoven, Maastricht, Amsterdam en Dusseldorf Weeze naar Málaga (AGP)

Bestellen Sie rezeptfreie Medikamente https://deutsche-arzneimittel.com bei einer Online-Apotheke in Deutschland.

Transavia
https://www.transavia.com/nl-NL/home/ : vetrek uit Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam naar Malaga (AGP)

Autoverhuring

Wij raden ook aan om een huurwagen te boeken, aangezien onze streek zo feeëriek is. Het is een must om onze streek te verkennen. We beschikken over routes en info-mappen om het jullie zoveel mogelijk naar jullie zin te maken. U kunt uw huurauto samen met uw vliegtuigtickets bestellen of u kunt uw wagen huren voor de ganse periode bij onze partner van Helle Hollis. De troeven van onze partner zijn:.

  • Onbeperkte kilometers
  • 24 uur weg assistentie
  • Derde partij betrokkenheid
  • GRATIS extra bestuurder
  • Shuttlebus (3 minuten naar luchthaven Malaga)
  • Eerlijk brandstofbeleid.

logo-autoverhuur

 

Málaga Airport Taxi

Voor wie zich per taxi wilt verplaatsen van en naar de luchthaven van Málaga, raden we Málaga Airport Taxi aan.  

Recencies van onze gasten